Οι Υπηρεσίες μας

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

sec0-image1

Henkel’s first level service on the field

Η εταιρεία μας διατελεί Επίσημος Εμπορικός Αντιπρόσωπος & Ειδικός Συνεργάτης της Henkel Hellas ως First Level Service on the Field. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί ειδικές μετρήσεις & παρουσιάζει αναλυτικές εκθέσεις με τα αποτελέσματα στο κομμάτι των σαπουνελαίων & της χημικής επεξεργασίας στο χώρο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα – Cost Free!

Kurita’s trusted partner

H εταιρεία μας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τη Θεσσαλία στα προϊόντα Επεξεργασίας Νερού πραγματοποιεί μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της, μετρήσεις και αναλύσεις αποτελεσμάτων στο κομμάτι της επεξεργασίας νερού λεβήτων, ατμογεννητριών, πύργων ψύξης βιομηχανιών, με τακτές/προγραμματισμένες επισκέψεις στο χώρο παραγωγής – Cost Free!

After Sales Service

Επενδύουμε στο After Sales Service από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εταιρείας μας. Για εμάς πρωταρχικό ρόλο στην εμπορική συνδιαλλαγή με τους Πελάτες διαδραματίζει η εμπειρία τους με τα προϊόντα μας. Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους, επισκεπτόμαστε τους χώρους παραγωγής και εστιάζουμε στην πρακτική λειτουργία ή δυσλειτουργία των προϊόντων που τους προμηθεύσαμε.

chris-liverani-552022-unsplash