Αποστολή & Πληρωμή

Σύμβαση μεταξύ εταιρείας και πελάτη

Όταν στέλνετε μία παραγγελία για αγορά προϊόντων από το site μας, λαμβάνετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail που αφορά στη λήψη παραγγελίας – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Με τη λήψη αυτού του μηνύματος, γίνεστε μέλος μιας σύμβασης μεταξύ υμών και της Maxcare. Η εταιρεία Maxcare διατηρεί το δικαίωμα της κυριότητας των εμπορευμάτων μέχρι και την πλήρη εξόφλησή τους από τον πελάτη & παραλαβή εξόφλησης από τη Maxcare. Η Maxcare έχει το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας για λόγους ασφαλείας όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο.

Με ποιο τρόπο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Οι παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους αποστέλλονται με τη ACS. Για την παρακολούθηση των αποστολών μέσω ACS μπορείτε μεσώ της σελίδας της ACS με το voucher της παραγγελίας σας στο https://www.acscourier.net/el/home. Για Παραγγελίες μεγάλου όγκου η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Για την Αθήνα η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία είναι: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Βοτανικός. Για την Θεσσαλονίκη η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία είναι ΠΕΤΑΧΤΗΣ Καλοχώρι.Σε περίπτωση ογκώδους μεταφοράς σε οποιοδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Αποστολή παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες του εσωτερικού αποστέλλονται εντός 48 ωρών από την υποβολή τους, από ΔΕΥΤΕΡΑ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (εκτός επίσημων αργιών).
Υπάρχει πάντα η πιθανότητα αποστολής παραγγελίας εντός 3-5 ημερών από την υποβολή τους λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Σε κάθε τέτοια περίπτωση η εταιρεία θα ενημερώνει τον πελάτη.

Σε πόσο χρόνο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 3-10 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε ενημέρωση για την ενδεικτική ημερομηνία παράδοσης.

Ποιο είναι το κόστος μεταφορικών;

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα ανάλογα την περιοχή και τον όγκο/βάρος του δέματος της παραγγελίας σας.
Για αγορές άνω των 150 € η αποστολή εσωτερικού είναι δωρεάν.
Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ 24%.
Τα μεταφορικά εκτός Ελλάδας υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα τον όγκο/βάρος του δέματος και της περιοχής. Η Maxcare δεν ευθύνεται για τυχόν τελωνειακές χρεώσεις, καθώς αυτές μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Οι χρεώσεις αυτές επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και είναι χωρίς έξοδα αποστολής, τα οποία υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα με την περιοχή και το βάρος του δέματος.
Όλα τα αποθέματα δίνονται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ενδέχεται όμως το απόθεμα αυτό να διαφοροποιηθεί σε περιπτώσεις που δεσμεύτηκαν αποθέματα από την πλατφόρμα B2B ή από το φυσικό μας κατάστημα και δεν έχουν ακόμα τιμολογηθεί- ώστε να φαίνονται ακόμα Σε Απόθεμα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα ενημερώνεστε άμεσα μέσω email & θα φροντίζουμε για την ταχύτερη επαναπλήρωση και υλοποίηση της παραγγελίας σας.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Κάρτες χρεωστικές/πιστωτικές
Δεκτές γίνονται όλες οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners).

Τραπεζικοί Λογ/μοί
ALPHA BANK
IBAN: GR 13 0140 311 0311 00 200 2000 498

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR 020 110 2010 0000 201 44 067 533
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 201 44 067 533

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 0201 7125 8000 625 804 0034 098
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 6258 0400 34098

Αντικαταβολή

H εξόφληση των αντικαταβολών γίνεται στον υπάλληλο της ACS. Τα ογκώδη αντικείμενα δεν αποστέλλονται με courier.