Η Εταιρεία μας

Προτεραιότητα μας η ασφάλεια σας από το 1990

Η εταιρεία Maxcare ιδρύθηκε στο Βόλο το 1990 και η πολύχρονη παρουσία της στο βιομηχανικό χώρο την κατατάσσει ανάμεσα στους καλύτερους εγχώριους προμηθευτές σε Είδη Προστασίας Εργαζομένων και σε Χημικά βιομηχανικού καθαρισμού και Επεξεργασίας Νερού. Με ενεργή παρουσία 30 χρόνων στην ελληνική αγορά, αποθηκευτικές ικανότητες 1500m2, πλήρη γκάμα προϊόντων άνω των 3.000 ενεργών κωδικών που διαρκώς ανανεώνονται, καταφέρνουμε να εξυπηρετούμε ένα πελατολόγιο που ξεπερνά τις 4.000 πανελλαδικά.

section3-image1

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

about-section2-image1v3

Η αποστολή μας

Αναπτύξαμε μέσα από τα χρόνια τη δική μας πλήρη σειρά σε ρούχα εργασίας, υποδήματα ασφαλείας, γάντια εργασίας, γκάμα ηλεκτροσυγκολλητή, γκάμα προϊόντων μιας χρήσης, με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα του τελικού προϊόντος, υπό το brand maxcare. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, λαμβάνοντας διαρκή εκπαίδευση, βρίσκεται δίπλα στην ελληνική βιομηχανία για να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση. Η εταιρεία μας παρουσιάζει και εξαγωγική δραστηριότητα στην Κύπρο μέσω τοπικού αντιπροσώπου.

Η αποστολή της εταιρείας μας παραμένει η ίδια με αυτήν της πρώτης ημέρας λειτουργίας της: η ασφάλεια του εργαζομένου σε κάθε είδος εργασίας. Για εμάς κάθε άνθρωπος είναι σημαντικός και αυτό που διασφαλίζουμε μέσα από τα προϊόντα που διακινούμε είναι να γυρίζει σπίτι του ασφαλής. #SafetyFirst

30
χρόνια ενεργή παρουσία
1500
m2 αποθηκευτικής ικανότητας
3000
ενεργοί κωδικοί
4000
πελατολόγιο

Η έδρα μας

Η εταιρεία έχει έδρα το Βόλο, παραδοσιακά βιομηχανική πόλη, που διαθέτει δύο βιομηχανικές περιοχές, στις οποίες εδρεύουν πολλές και σημαντικές ελληνικές βιομηχανικές μονάδες. Η πόλη, στο κέντρο της Ελλάδας, απέχει μόλις 3 ώρες από την Αθήνα και 2 ώρες από τη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετείται από λιμάνι, ενώ η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας που ανήκει παρουσιάζει σημαντικότατη ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμου.